Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons Toon Hermans Huis biedt een warme en inspirerende omgeving voor vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn enthousiast en houden rekening met elkaar. Wij hebben altijd vrijwilligers nodig.

Zo’n 50 vrijwilligers van ons Toon Hermans Huis werken ieder een paar dagdelen per maand in het Oncologisch Centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. In de sfeervol ingerichte wachtruimte bieden zij de bezoekers (patiënten en hun begeleiders) iets te drinken aan, wijzen hen zo nodig de weg of begeleiden hen bijvoorbeeld naar het laboratorium of naar radiologie. Maar vooral bieden zij een luisterend oor en maken een praatje als een bezoeker daar prijs op stelt.

Hetzelfde doen de vrijwilligers voor de patiënten op de achter de wachtruimte gelegen afdeling dagbehandeling. Patiënten vertoeven daar wat langer en stellen een drankje, een praatje en eventueel hulp bij het bestellen van eten uit het restaurant zeer op prijs.

Heb je interesse in dit waardevolle en dankbare werk en speel je met de gedachte ook gastvrouw of gastheer in het ziekenhuis te worden? Neem dan contact op met ons op. Wij leggen je graag alles uit en beantwoorden al je vragen.

Ook in ons Toon Hermans Huis aan de Hoflaan zouden we  graag nieuwe gastvrouwen en -heren  willen inzetten. Na een intakegesprek krijgen al onze vrijwilligers een driedaagse opleiding aangeboden. U bent van harte welkom om een keer een dagdeel mee te lopen alvorens u zich aanmeldt.

Wij vragen voor onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag aan. 

Meer informatie over onze vacatures is te krijgen via:
info@toonhermanshuisede.nl  of 06 - 22 161 969.

Nieuwsberichten gerelateerd aan vrijwilligers

Van gast naar vrijwilliger
“Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik als 38-jarige vrijwilliger zou worden op Oncologie, had ik je echt niet…
Mijn werk als vrijwilliger: Loek van Bokhoven
In ons Toon Hermans Huis werken alleen maar vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel op allerlei gebied in. Loek…
Even kennismaken: Maarten de Gouw, nieuw bestuurslid
Het bestuur van het Toon Hermans Huis bestaat uit vier bestuursleden. Tot nu toe, want binnenkort zal Maarten de Gouw…