Activiteitenkalender

Maandag 20 mei 2019
"Creatieve workshop in mei"
April 2019
"Vier creatieve workshops in april"
Woensdag 24 april 2019
"Thema-avond Voeding en beweging bij kanker"
Vanaf maart 2019
"Expositie Carla van Laar"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt"

Workshop Kracht van autobiografisch schrijven voor kankerpatiënten

Donderdag 23 februari 2017

Donderdagavond 23 februari jongstleden namen acht mensen deel aan deze workshop die gegeven werd door Jeroen Hendriksen, trainer, coach en auteur van het boek Rimpelingen. Jeroen is zelf kankerpatiënt en door het schrijven van zijn eigen levensverhaal in aanraking gekomen met de bijzondere kracht van schrijven. Jeroen wist zijn ervaringen op een boeiende, open en inspirerende wijze over te brengen. Dit maakte bij de deelnemers het nodige los. Diverse onderwerpen kwamen aan bod zoals: de essentie en de zin van het leven, leven in het hier en nu, zingeving, kwetsbaarheid, veerkracht en spiritualiteit. Menig onderwerp zette aan tot discussie, nadenken en overpeinzen.

We gaan uitzoeken of een cursus Kracht van autobiografisch schrijven voor kankerpatiënten door Jeroen Hendriksen aan een behoefte zal voldoen.

---------------------------------------------------

In ons Toon Hermans Huis wordt 23 februari 2017 een workshop Kracht van autobiografisch schrijven voor kankerpatiënten georganiseerd. Deze avond wordt verzorgd door Jeroen Hendriksen, trainer, coach en auteur van het boek Rimpelingen. Jeroen is zelf kankerpatiënt en is door het schrijven van zijn eigen levensverhaal in aanraking gekomen met de bijzondere kracht van schrijven. Jeroen: ,,Ik heb als deelnemer de nodige cursussen bezocht en heb ervaren dat kankerpatiënten na hun diagnose meer nodig hebben. Ze willen vooral schrijven over de essentie en de zin van het leven, over zaken die echt belangrijk zijn.'' Onderwerpen die tijdens deze lezing aan bod komen zijn: de werking van autobiografisch schrijven, leven in het hier en nu, zingeving, kwetsbaarheid, veerkracht en spiritualiteit.

Deze avond begint om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. De toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.jeroenhendriksen.nl

Aanmelden: 06-22161969 of via info [at] toonhermanshuisede.nl