Activiteitenkalender

Maandag 20 mei 2019
"Creatieve workshop in mei"
April 2019
"Vier creatieve workshops in april"
Woensdag 24 april 2019
"Thema-avond Voeding en beweging bij kanker"
Vanaf maart 2019
"Expositie Carla van Laar"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt"

Wetgeving rondom uw privacy

Januari 2019:

De Algemene Verordening Gegevensbescherming is de nieuwe wet ter bescherming van ieders privacy en persoonsgegevens.

Ook wij hebben voor ons Toon Hermans Huis Ede een privacyreglement opgesteld waarin is vast gelegd welke persoonsgegevens wij aan onze gasten en vrijwilligers vragen, hoe wij hiermee omgaan en hoe wij de privacy garanderen.

Het uitgangspunt is dat wanneer u bij ons Toon Hermans Huis staat ingeschreven, u ervan uit kunt gaan dat uw privé-gegevens ook echt privé blijven.

Wij verwerken deze gegevens in onze database, zodat we u onder andere op de hoogte kunnen houden van de activiteiten van het Toon Hermans Huis. We slaan uw gegevens op in een beveiligde database en daar blijven ze ook. Ook bewaren wij uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor een goede dienstverlening.

Onze medewerkers hebben de verplichting vertrouwelijk met persoonsgegevens om te gaan. We geven uw gegevens nooit door aan derden, tenzij u daarvoor vooraf persoonlijk toestemming hebt gegeven. Uiteraard hebt u altijd recht om inzicht te krijgen welke gegevens van u in onze database zijn opgenomen. En als u wilt dat wij deze corrigeren en/of verwijderen dan doen wij dat.

Naast het privacyreglement hebben wij ook onze overeenkomsten met onze vrijwilligers aangepast aan de nieuwe wetgeving. En ook onze klachtenregeling is vernieuwd.

Als u een kopie van onze regelingen wilt, bel of mail ons. En wij sturen u het toe.

---

Ons Toon Hermans Huis Ede bereidt zich voor op de komende wetgeving rondom (uw) privacy (de AVG mei 2018). Wij doen dit samen met de brancheorganisatie IPSO.