Activiteitenkalender

Zaterdag 16 februari 2019
"Benefietconcert Ensemble d'Amour"
Zaterdag 16 februari 2019
"Open Huis"
Zondag 17 februari 2019
"Concert Koor Zingen voor je Leven"
Vanaf 23 februari 2019
"Nieuwe training mindfulness"
Tot en met februari 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"

Goed voor de dag met een haarwerk

De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi als je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker die door een behandeling het eigen haar zijn kwijtgeraakt. Op deze manier kan een kostbaar haarwerk een tweede of zelfs een derde leven krijgen.

Een haarwerk en/of andere hoofdbedekking kun je aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen op de website www.hair4her.nl. De aanvraag wordt discreet in behandeling genomen en er zal een afspraak met je gemaakt worden bij Hair4Her. In een hiervoor speciaal ingerichte ruimte kijken wij samen of er een geschikt haarwerk voor je is.

Kun je om medische redenen niet naar de locatie komen, dan kan er een speciaal verzoek ingediend worden en bestaat de mogelijkheid dat Hair4Her naar jou toe komt.

Het afstaan van haarwerken en hoofdbedekking is ook mogelijk bij Hair4Her. Uiteraard is er verder de mogelijkheid om het haarwerk en/of de hoofdbedekking en andere accessoires die je ter beschikking wilt stellen te verzenden.

 

Hair4Her

Esther Hogeweg

06-10157563

info [at] hair4her.nl

www.hair4her.nl