Activiteitenkalender

Vanaf heden
"Bijzondere vriendinnenexpositie"
Maandag 24 juni 2019
"Creatieve workshop in juni"
Elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
"Toon Tuin bij Tuinenpark De Koekelt"
Tot en met juni 2019
"Bijeenkomsten Klimopgroep"
Elke derde vrijdag van de maand
"Kleuren voor volwassenen"

Expositie Willemijn Koppenol

Tot 30 december 2017

In ons Toon Hermans Huis is tot eind december weer een nieuwe expositie te bewonderen. Vanaf heden exposeert Willemijn Koppenol-Gimbrère haar werken. Willemijn begon haar schildersloopbaan met aquarelleren, maar ontwikkelde al snel een passie voor het werken met acryl.

Wars van opgelegde patronen heeft zij een geheel eigen stijl ontwikkeld, herkenbaar aan een mystieke vormgeving en een warme kleurzetting. Haar doel is de oplettende toeschouwer een eigen virtueel schilderij te laten creëren dat aansluit bij zijn eigen verwachtingspatroon.

Gevoel en stemming zijn heel bepalend voor het tot stand komen van het werk van Willemijn. "Ik hanteer licht en kleur als belangrijkste middelen om emoties op het doek tot leven te laten komen. Schilderen is niet gebonden aan leeftijd. Gevoel is iets dat nooit eindigt." Willemijn schildert ondanks haar hoge leeftijd nog steeds. Haar doeken zijn onveranderd kleurrijk en eigentijds, waardoor ze in menig modern interieur een plaatsje kunnen krijgen. Het zijn werken met een verhaald dat immer verteld kan worden.

De werken van Willemijn zijn gedurende onze openingstijden te bekijken.

Welkom!